سفارش تبلیغ
صبا ویژن
کسی که ساعتی بر خواری فراگرفتن شکیبایی نورزد، همواره در خواری نادانی باقی بماند . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
انصار حزب الله گیلان

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تربیت انسان را مهم‌ترین رسالت معلم دانست و گفت: نیروها مناسب با نیاز کشور تربیت شوند.

به گزارش خبرگزاری فارس از انزلی، حجت‌الاسلام سید محمدحسن ابوترابی‌فر بعد از ظهر امروز در همایش تجلیل از فرهنگیان بسیجی و شاهد و ایثارگر گیلان در دهکده ساحلی این بندر با ابراز خرسندی از حضور در جمع فرهنگیان، آنها را قشر تاثیرگذار جامعه خواند.

وی اظهار کرد: انتخاب سالروز شهادت معلم بزرگ و آموزگار شهید علامه استاد مطهری به نام روز معلم نشان دهنده جایگاه و منزلت آموزگاران و معلمان در نظام جمهوری اسلامی است.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شهید مطهری تراز معلم را در انقلاب اسلامی تعریف کرد، افزود: شهید مطهری شخصیت برجسته در تهذیب نفس و طهارت روح و پرواز در قله‌های رفیع دانش داشت.

وی با اشاره به اینکه شهید مطهری دریافت صحیح نیازهای نسل خود و حوزه‌های تهدید اندیشه، روح و روان جان انسانی را رصد کامل کرد و گفت: انسان در حوزه تدریس باید به بالاترین سطح دانش خود را آراسته کند و از جایگاه علمی برخوردار باشد.

ابوترابی، ادامه داد: معلم تلاش می‌کند در حوزه تعلیم خود به بالاترین سطح دانش و معرفت دست یابد و شهید مطهری نمونه برجسته این حوزه است.

وی ویژگی دیگر معلم را «بیان» عنوان کرد و یادآور شد: «بیان» بالاترین نقش را در جذب مخاطب دارد و سخن از مبانی علمی و مستدل دعوت به معرفت‌الله را در دل مطرح می‌کند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: نقش معلم و متعلم باید به‌هم گروه بخورد و مانند پیوندی بین مادر با فرزند و این رابطه عاطفی موجب می‌شود که مادر با لبریز از عاطفه با فرزند سخن می‌گوید و حتی سیلی او از روی محبت است و فرزند کینه‌ای در این سیلی نمی‌بیند بلکه عشق و محبت می‌بیند.

وی پیوند روحی و عاطفی را موجب جایگاه رفیع پیامبر (ص) دانست و یادآور شد: اطمینان دارم یکی از دلایلی که خداوند حضرت موسی را در خانه فرعون در مسیر رشد پیش برد در کنار شخصیتی مانند آسیه همسر فرعون بود.

ابوترابی‌فر، با بیان اینکه مصلحت دیگری در این زمینه بود، ادامه داد: مصلحت این بود که بین فرعون و حضرت موسی (ع) رابطه عاطفی پدر و فرزند شکل بگیرد و از این رابطه استفاده و قلب فرعون نرم شود.

وی افزود: معلم با این رابطه عاطفی است که می‌تواند دانش خود را به دانش‌آموزان منتقل کند و حدیث سعادت او باشد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی یکی از ویژگی‌های بارز شهید مطهری را دغدغه سعادت جامعه و رستگاری خواند و گفت: این دغدغه بود که در بالاترین سطح از دانش روی آورد.

وی با اشاره به اینکه شهید مطهری تمام حوزه‌ها را می‌شناخت، تصریح کرد: امروز در حوزه آموزش و پرورش و حوزه عالی کشور باید به نیاز جوانان توجه داشته باشیم و بدانیم به کدام حوزه باید بیشتر بپردازیم.

ابوترابی‌فر، با بیان اینکه تمام موارد علمی در آموزش و پرورش آماده شده است تا به دانش بالاتری دست یابند، خاطرنشان کرد: نیروها مناسب با نیاز کشور تربیت شوند.

وی متذکر شد: به کسانی که با دانش لازم به حوزه بازار راه یافتند از نظر رفاه و زندگی و درآمد با کسانی که درس را رها کردند فاصله بیشتری دارند.

این مسئول تربیت نیروی مناسب با ظرفیت و نیاز جامعه را مهم دانست و تصریح کرد: آسیب‌ها در این دهکده جهانی ما را مورد تهدید قرار داده اما ظرفیت فرهنگی و اخلاقی کشور مسیر ما را هموار کرده است.

وی مهم‌ترین رسالت معلم را تربیت انسان خواند و یادآور شد: امروز جوامعی پیشرفته می‌شود که تکیه بر نیروی انسانی تربیت یافته، عاقل، مودب و وارسته و مسئولیت‌شناس داشته باشد.

ارسال شده توسط انصار حزب الله گیلان ASTARA038@YAHOO.COM در ساعت 18:8 | نظرات شما (0)

یکشنبه چهاردهم اردیبهشت 1393
بر اساس سناریو رشد پایین جمعیتی که سازمان ملل متحد در سال 2010 منتشر کرده است اگر ایران به همین صورت به ادامه جایگزینی جمعیتی بپردازد و برنامه ای برای تعادل آن نداشته باشد در 80 سال آینده جمعیت 31 میلیونی را تجربه خواهد کرد که 47 درصد آن را افراد سالمند بالای 60 سال را در برمی گیرند و این درحالی است که در خاورمیانه کشورهای عربستان و قطر دارای بیشترین رشد جمعیتی در میان سایر کشورهای منطقه هستند.
مصاحبه شونده : اسماعیل اسدی دارستانی نویسنده و محقق و روز نامه نگار و فعال حقوق بشر :
روز نامه الکترونیکی انصار حزب الله گیلان:  یکی از مقوله های بسیار مهمی که در حال حاضر مورد بحث و ارزیابی است ضریب رشد جمعیتی و نسبت آن به توسعه اقتصادی در کشورهای جهان است.بر اساس تحقیقاتی که صورت گرفته است در آینده کشورهای که دارای نیروی کار متخصص و فعال باشند می تواند مدیریت آتی جهان و یکی از مدیران اجرایی قوی آن باشند.چرا نتایج به دست آمده از آمارهای جهانی رشد جمعتی در بسیاری از کشورهای جهان پائین آمده و به سمت طراز منفی در حال حرکت است که البته ایران نیز از این داستان مستثنی نیست.

از مهمترین مزایای رشد جمعیت که می توان به آن اشاره کرد:

*افزایش بهره وری عوامل تولید به خصوص نیروی کار
*تحول ساخت اقتصادی کشورها
*تحول ساخت اجتماعی
*گرایش برای به دست گیری منابع اولیه و مواد خام و کالاها در سطح بین الملل
*و مهمترین آن محدود شدن رشد اقتصادی به یک سری از کشورهای خاص است.

ایران 31 میلیونی در راه است!

ساختار کلی جمعیت همانند یک اندام واره است که باید تمام بخش های آن دارای تعادل و پویایی باشد و نمی توان یک وضعیت ثابت را برای آن یک امر ایده آل تعریف کرد.

بدین منظور است که باید به صورت مداوم پویایی و تحولات اجتماعی مورد بررسی قرار گیرد و در صورتی که مطالعات احتمال خارج شدن جمعیت از حالت تعادلی را نشان دهد سیاست های حمایتی باید اعمال گردد.

ایران در بازه سال های 65 تا 68 دارایی یک رشد جمعیتی چشمگیر با میانگین باروری 6/1 بود که این امر موجب گشت تا افرادی خطر انفجار را برای ایران گوش زد کردند و دولت وقت نیز در راستای همان  کنترل جمعیتی با بسیج کردن تمام دستگاه های تبلیغاتی و اجرایی کشور در مدت زمان 65 تا سال 71 توانست خطر انفجار جمعیتی را کنترل کند و رشد جمعیتی ایران را به حد متوسط جهانی برساند اما آن چیزی که مدیران به آن توجه نکردند بودند حرکتی انقلابی در خصوص کنترل جمعیت بود و این تندروی در این مسئله موجب شد تا صاحبنظران در زمینه رشد و جمعیت با ابراز نگرانی از تندروی دولت وقت در کنترل جمعیت خواستار تجدید نظر سیاست های جمعیتی کشور شوند چرا که میزان باروری 6/1 در سال 65 به 1/8 برسد و ادامه این روند موجب خواهد شد که ایران در بلند مدت با طراز رشد جمعیتی منفی مواجهه شود.

در حال حاضر  متوسط نرخ رشد در جهان که برای جلوگیری از منفی شدن طراز جمعیت 2/1 است که این امار در ایران 1/8 درصد گزارش شده  که حتی در برخی منابع از رشد پایین تر 3/1 درصدی نیز آمارهای ارائه شده است.

بر اساس سناریو رشد پایین جمعیتی که سازمان ملل متحد در سال 2010 منتشر کرده است اگر ایران به همین صورت به ادامه جایگزینی جمعیتی بپردازد و برنامه ای برای تعادل آن نداشته باشد در 80 سال آینده جمعیت 31 میلیونی را تجربه خواهد کرد که 47 درصد آن را افراد سالمند بالای 60 سال را در برمی گیرند و این درحالی است که در خاورمیانه کشورهای عربستان و قطر دارای بیشترین رشد جمعیتی در میان سایر کشورهای منطقه هستند.

ایران در حال حاضر نیز جز 10 کشور است که به سرعت به سمت کهن سالی در حال حرکت است و در جایگاه ششمین کشور جهان قرار دارد که افراد آن به سن پیری می رسند.

ایران در بیست سال آینده وارد فاز اول سالمندی جمعیتی خواهد شد و در ده سال آتی نیز فاز دوم سالمندی را تجربه خواهد کرد.

نکته حائز اهمیت در خصوص کاهش جمعیت که باید بدان پرداخت ، برنامه ریزی است که از سوی سیاستمدارن و استراتژیست های امریکایی و اروپایی برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران ریخته شده است.

برژنسکی سیاستمدار کهنه کار امریکایی و مشاور سابق امنیت ملی امریکا در مصاحبه ای که با روزنامه وال استریت ژورنال در مارچ 2009 داشت در خصوص تغییر جمعتی ایران نکته ای را عنوان کرد که ابعاد بسیار گسترده ای دارد. وی در این مصاحبه گفته بود:«از فکر کردن به حمله پیش داستانه علیه تاسیسات هسته ای ایران اجتناب کنید و گفتگو ها با تهران را حفظ کنید،بالاتر از همه بازی طولانی مدتی را انجام دهید چون زمان و آمارهای جمعیتی و تغییر نسل در ایران به نفع رژیم کنونی نیست»

لذا باید تاکید کرد که کاهش جمعیت در ایران کابوس تلخی است که در حال شکل گیری است.
کاهش جمعیت و جایگزینی آن در کشور نه تنها در حوزه اقتصاد ضربات سنگینی را وارد خواهد کرد بلکه در عرصه امنیتی و نظامی و سیاسی نیز کشور را با مشکل مواجهه خواهد ساخت.

از یک سو جمعیت سالمند کشو در حال افزایش است که این امر موجب خواهد شدکه چتر حمایتی دولت در خصوص بیمه بازنشستگی،تامین اجتماعی و... افزایش یابد که به معنای باری مضاعف بر دوش بخش اقتصادی دولت است که با وجود 47 درصد سالمند در 80 سال آینده بخش عظیمی از قوای اقتصادی کشور مصروف تامین هزینه های حمایتی مذکور خواهد شد.

این نکته را نیز باید مورد توجه قرار داد که پایین آمدن نرخ رشد جمعیتی به معنای کاهش نیروی کار است و این به معنای وارد کردن نیروهای کار و تکنسین ها از سایر کشورهای جهان است که خود راه دیگری برای گسترش فرهنگ بیگانه در کشور خواهد بود و علاوه بر این نکته باید به خروج ارز و تبعات اقتصادی آن نیز توجه کرد.

به هر صورت روند فعلی جایگزینی جمعیتی در کشور به هیچ عنوان-با تاکید باید گفت-به هیچ عنوان راضی کننده و منطقی نیست و باید دولت از بسته های تشویقی خود در این زمینه استفاده کند هر چند در نگاه کلان تر تنها استفاده از مشوق ها نمی توانند کار ساز باشند و باید مدیران اجرایی با همت و کار بیشتری زمینه های رفاهی،اجتماعی،اقتصادی را در سراسر کشور به وجود آورند تا دیگر بهانه ای از سوی خانوار های برای کنترل دورنی موالید وجود نداشته باشد.چرا که نمونه های نامتوازن تشویقی دولت های نهم و دهم در این زمینه را شاهد بودیم که تاثیر چشم گیری نداشت.

دین مبین اسلام نیز خود را طرفدار جمعیت مطلوب و مناسب معرفی کرده و در قرآن کریم آیات زیادی موجود دارد که به موضوعات مهم جمعیتی از جمله ازدواج و خانواده(آیه 11سوره مبارکه شورا و 11 سوره مبارکه فاطر)کمیت جمعیت در آیات (6 سوره مبارکه نوح و 12 سوره مبارکه اسراء) کیفیت جمعیت نیز در آیات متعدد قرآن مانند (33 سوره نور،233 سوره بقره و آیه 15 سوره احقاف) پرداخته شده است که هر کدام به نوعی به مسئله جمعیت نفیاً و اثباتاً مرتبط هستند.

رهبر معظم انقلاب هم با تعدیل جمعیتی در زمان حاضر مخالف بوده و در این زمینه با مسئولین فرمایشاتی بیان داشتند.ایشان در خصوص جمعیت اظهار کردند که:«من معتقدم که کشور ما با امکاناتی که داریم می تواند صد و پنجاه میلیون نفر جمعیت داشته باشد.من معتقد به کثرت جمعیتم.هر اقدام و تدبیری که می خواهند برای متوقف کردن رشد جمعیت انجام بگیرد بعد از صد و پنجاه میلیون انجام بگیرد»

در آخر باید این نکته را گوش زد کرد که اگر روال برهمین منوال پیش رود باید تبعات سنگین اقتصادی،سیاسی،نظامی و امنیتی را در دراز مدت تمام ملت ایران بپردازند و در این قضیه تمام مردم ایران مقصرند. بهتر است که مدیران اجرایی کاری را که باید انجام دهند با جدیت بیشتری در دستور کار قرار دهند که این مسئله تبعات بسیار گسترده ای دارد.

طرح کاهش رشد جمعیت 25 سال است که در کشور اجرا می‌شود و جلوگیری از باروری به یک فرهنگ تبدیل شده که لغو این حرکت مقدمه‌ای برای اجرایی شدن فرمایشات مقام معظم رهبری است و ما در طرح جامع جمعیت همه نگرانی‌های دوستان مخالف را در نظر گرفته‌ایم.

کشور ما گنجایش جمعیتی تا 300 میلیون نفر را نیز دارد و ما منکر آن نیستم آیا بستر  لازم بخصوص  اشتغال و ازدواج و دیگر امور را دارد  و شاید یکی از دغدغه‌های جدی که در کشور ما وجود دارد این است که سن ازدواج در کشور بالار فته است و جوانان ما به تحصیل روی آورده‌اند یا بیکار  هستند  که فرصت مناسب برای ازدواج را که معمولا بین سنین 18 تا 35 سالگی است را از دست می‌دهند واین باعث ایجاد مشکلات بسیاری برای جوانان شده است

با اینکه با من با افزایش جمعیت مخالف هستم و در زندگی شخصی خودم این را اجرا کردم ..اما می بینم با این وضعیت کمی جمعیت یک فاجعه است و متاسفانه در کشور ما  تمام برنامه ریزی ها دیر و تند اجرا می شود برنامه کاهش جمعیت را با سرعت و تند اجرا کردند  و حالا هم می خواهند ازیاد جمعیت را بدون برنامه ریزی و غیر علمی پیش ببرند این هم خودش یک فاجعه خواهد شد با ید با برنامه ارام ؤ ارام اجرا شود ...ما جمعیت برتر و با سواد  و پیشرفته مکی خواهیم جمعیتی بیسواد بدرد نمی خورد ....اول بلاید اشتغال و بستر فراهم شود و در این برنامه تندی و بدون برنامه و بدون ترمز نرفت ..با بر نامه و علمی و با برنام پیش برویم....

نویسنده و محقق و روز نامه نگار : اسماعیل اسدی دارستانی

ارسال شده توسط انصار حزب الله گیلان ASTARA038@YAHOO.COM در ساعت 17:20 | نظرات شما (0)

یکشنبه چهاردهم اردیبهشت 1393

بسم الله الرحمن الرحیم

حزب "الهلال" گیلان

روزنامه شهروند اخیرا فرزند خوانده هلال احمر کشور شده. دکتر فرهادی دبیر کل هلال احمر کشور از گردانندگان این نشریه خواسته تا به عنوان ارگان هلال احمر به تشریح فعالیتها و اقدامات و آموزشهای عمومی بپردازند. این فرزند خوانده اخیرا صاحب فرزندی بنام ویژه نامه گیلان شده است که در تاریخ28/1/93 در ساختمان هلال احمر گیلان شاهد جشن اولین روز تولد این موجود عجیب الخلقه بودیم.

_مدعوین در این جلسه از اعضاء فعال حزب مشارکت و سازمان مجاهدین، فعالان و مدیران استانی دوران اصلاحات مدیران مسوول روزنامه های زنجیره ای در عصر اصلاحات، نمایندگان رد صلاحیت شده و بعضا متحصن مجلس ششم در اعتراض به شورای نگهبان، اعضاء ستادهای میرحسین موسوی و روحانی- و از همه مهمتر بعضی گردانندگان فتنه های 88 و از جمله کسانی که فتنه گری های رشت در اواخر سال88 را در خانه های تیمی مدیریت می کردند، بودند.

_آقای عبدالغفار شجاع نماینده رد صلاحیت شده انزلی توصیه کرده که با هم باشیم و در انتخابات آینده کنار هم قرار گیریم و صدایمان را به جامعه برسانیم.

_احمد رمضانپور نماینده متحصن مجلس ششم و کاندیدای رد صلاحیت شده مجلس هفتم هم از اینکه 8سال نتوانسته سخنرانی کند و حرف بزند ابراز ناراحتی کرده و انتقاداتی نسبت به دولت گذشته داشته و خواسته تا نشریه هلال احمر صدایش را به دیگران برساند.

بالاخره آنان جمعشان جمع بود و حتی یکی از آنان هم کم نبود. اعضای این حزب جدید الاختراع معتقدند بایستی سنگرهای مدیریتی استان را یکی پس از دیگری باز پس گیرند و تغییرات اساسی در حوزه های مدیریتی استانداری و فرمانداری و سازمانها و ادارات استان نیز بر همین اساس شکل گرفته است.

اینجانب با عنایت به این همایش حزبی و نشریه ای که به نام شهروند ویژه گیلان در این مراسم توزیع گردیده چند سوال دارم و منتظر پاسخ آن هستم.

1-نشریه شهروند اگر ارگان هلال احمر است که هست، باید از فعالیتها، اقدامات، طرح ها، توصیه ها، آموزش، معرفی واحدها و مدیریتها، معرفی جوانان و بانوان فعال، نحوه ی تامین نیازها، استمداد از مردم و مجموعه مطالبی که به اینngo  جهانی مربوط است سخن به میان آورد و این در حالی است که در این همایش و آنچه در نشریه آن درج شده موضوعاتی مثل، انتخابات، وحدت اصلاح طلبان، مطبوعات آزاد، مردم سالاری و روزنامه نگاری به چشم می خورد. آیا این نشریه مسیر را درست می پیماید؟

2-در این همایش و نشریه می بایستی چهره های خادم و زحمت کش در هلال احمر را زیارت می کردیم که متاسفانه به جای آنان چهره هایی صد در صد سیاسی حزبی و بعضا بدنام از نمایندگان متحصن مجلس ششم، کاندیداهای رد صلاحیت شده مجلس، فتنه گران سال88، تشنگان قدرت را شاهد بودیم.آیا نشریه ارگان هلال احمر و یا جلسه مربوط به آن رسالت حزبی دارد؟

3-از نظر ما برپایی جشن تولد ویژه نامه استانی شهروند رفتار و فعالیتی کاملا سیاسی و حزبی است ولی مهمانان صد در صد حزبی و مشارکتی و اصلاحاتی بودند و به طور طبیعی حق استفاده از امکانات و فضای دولتی و یا نهادی مثل هلال احمر که بودجه آن از ناحیه خیرین و به منظور خدمت رسانی به مردم تامین می شود را ندارند و خوشحال می شویم موضع مدیر هلال احمر گیلان و مسوول دفتر نمایندگی ولی فقیه در این نهاد را بشنویم.

در این نهاد جوانانی ایثارگری می کنند که هیچگونه رابطه حزبی و سیاسی با اینگونه احزاب ندارند، روزها و ماه ها در هوای سرد و گرم در حوادث گوناگون از جان خود می گذرند و به فریاد مردمان سیل زده، زلزله زده، بیماران و تصادفیهای جاده ها می رسند.سوال این است آیا مثل دوران اصلاحات قرار است از جوانان فداکار و نیروهای مردمی هلال احمر گیلان در فعالیتهای سیاسی و انتخابات بهره گیری شود؟

4-آقای عبدالرسول وصال مدیر مسوول این روزنامه کشوری، مهمان این جلسه بوده و در آنجا اظهار داشته که هلال احمر نهادی بی طرف و بی مرض است،جانبدار احزاب و گروههای سیاسی نیست، نبایستی چهره ی سیاسیون معروف استان در این نشریه چاپ شود و به شرح وظائف هلال احمر پرداخته.سوال اینجاست که آقای وصال، چه کسی سرپرست استانی این نشریه را به شما معرفی کرده؟ چه انتظاری دارید افرادی با سوابق صد در صد حزبی و جریانی و سیاسی و فعال در مقابله با ارزشهای نظام بتوانند در راستای اهداف مردمی و خیرخواهانه هلال احمر قدم بردارند؟

5-و آخرین مطلب اینکه مدعوین و گردانندگان این جشن تولد تا کنون چند صحنه تصادف را دیده اند؟ چند نفر را از زیر آوار خارج کرده اند؟ چند سیل زده را نجات داده اند؟ چند شبانه روز در جاده ها بی خوابی کشیده اند؟ و چند ریال به هلال احمر کمک کرده اند که اکنون شده اند ارباب جمعی هلال احمر؟

بنده به نوبه خود از جناب وصال که در سخنان خود از مسیر نظام خارج نشده تشکر می کنم و به این نوه ی عجیب الخلقه(شهروند ویژه گیلان) تبریک می گویم و انتظار دارم در پیمودن مسیر رشد و ترقی، اهداف جهانی صلیب سرخ و هلال احمر و پرچم مقدس سه رنگ جمهوری اسلامی را فراموش نکنند و بازیچه  واماندگان و اصلاحاتیان قرار نگیرند.

والسلام


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط دکتر محمد علیی اسلامی 93/2/14:: 6:25 عصر     |     () نظر